Uw maat bepalen

Met het ®La Lopez bh-maatsysteem koopt u voortaan online goed passende bh’s, helemaal naar uw smaak. Hoe dat kan? Wij leggen het u graag uit.

meetinstructieWat is uw BH maat volgens het ®La Lopez bh-maatsysteem ?

Eerst meten dan rekenen wij het voor u uit met onze eigen software.

Onderbusteomvang:(omvang) Dit meet u op door de centimeter rond de buste te leggen vanaf de gewenste hoogte middenvoor (A) tot de gewenste hoogte op de bh-zijnaad (B). U dient dit strak te meten, langs de bovenrand van de beugel.

Bustediepte: Dit meet u vanaf het bustepunt (C) recht naar beneden tot boven de rand van de beugel (D).

Onderwijdte: Dit meet u strak onder de buste rondom de onderwijdte (E).

Via dit systeem is het ook mogelijk lingerie van La Lopez te bestellen. Zie hiervoor onder La Lopez lingerie. U vindt daar diverse modellen waaruit u kunt kiezen. Deze kunnen worden aangepast, zodat u bij bestelling zo weinig mogelijk risico loopt.

Ter informatie: de LaLopez maattabel is een geregistreerde tabel waarmee de zekerheid op een goed passende BH vele malen groter is dan de conventionele methode. Hiermee kunt een ”bijna” lingerie op maat bij ons bestellen.

Het gebruik van de maattabel kost € 3,- tenzij u deze gebruikt voor lingerie op maat of een lingerie aanschaf doet op onze webwinkel. U krijgt uw € 3,- dan vergoed

IBAN nummer : NL 96 Rabo 01 4099 84 97 te name van La Lopez Soest

Wilt u daarbij duidelijk uw naam en email vermelden zodat ik de relatie kan maken bij uw aankoop

Direct na ontvangst van de betaling stuur ik u uw LaLopez maat toe per e-mail.

Aanvraagformulier BH maat volgens LaLopez maatsysteem