D.M Rosa Lopez Blijlsma/La Lopez

Ik ben gepassioneerd door het maken van prachtige lingerie en badkleding die perfect past en de best mogelijke materialen gebruikt.
Ik weet hoe belangrijk het is om een ​​ontwerp te perfectioneren voordat het voor het publiek wordt vrijgegeven. Ik ontwerp lingeriepatronen en maak productmonsters speciaal voor ontwerpers die hun productie idee willen testen voordat ze investeren in grootschalige producties. Soms werkt wat we in gedachten hebben in de praktijk niet echt – dat wil je weten voordat je je committeert aan een grote order!

Mijn proces is een samenwerkingsproces. Ik geef je de ruimte om bij elke stap van het testen van jouw collectie betrokken te zijn, zodat je alles kunt leren wat er nodig is om het tot leven te brengen. Fabrikanten willen immers samenwerken met ontwerpers die weten waar ze het over hebben. Al mijn klanten zijn natuurlijk gepassioneerd over hun product, maar nadat ze met mij hebben samengewerkt, hebben ze er meer vertrouwen in.

Hieronder  ziet u een selectie van mijn werk, zoals voor designer lingerielabel Pleasurements. Ook inbegrepen zijn projecten voor spraakmakende individuen, zoals het aankleden van Yasmin Verheijen voor de Miss Dutch finales en Silvana Simons voor Dancing With The Stars, evenals creaties in opdracht van naaimagazines. Lees verder voor meer informatie over elk project, van ontwerp tot productie.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe ik en mijn them jou kunnen helpen om je eigen collectie te ontwerpen, van idee tot productie!

D.M.Rosa Lopez Bijlsma /La Lopez, La Lopez