OVER ONS

®La Lopez 1995-2023

Nu onze nieuwe website er is, willen we je wat meer vertellen over wat ®La Lopez te bieden heeft. We zijn in 1995 opgericht door Mevr. Deisy Maria Rosa Lopez. Na haar afstuderen aan de modeschool en ervaring onder het merk Amorette Bodyfashion, realiseerde ze zich dat ze een speciale passie – en talent – had voor het ontwerpen  van de Lingerie een badkleding patronen en technieken die nodig zijn om lingerie en badkleding te creëren die perfect passen.

Of het nu gaat om patroonontwikkeling voor merken of het begeleiden van de volgende generatie lingerieontwerpers, vandaag bestaat ®La Lopez om seizoen na seizoen steeds betere lingerie op de markt te brengen!

Onze online lingerie opleidingen, cursussen en workshops

Voor degenen die een carrière in de lingerie-industrie plannen, bieden we een professionele online onderwijs lingerie opleiding, cursussen en workshop over het maken van patronen. Je leert in onze lingerie workshop technische ins en outs van lingerie maken, van dagelijks lingerie tot bruidslingerie en van luxelingerie tot badmode.

Het Handboek “lingerie ontwerpen en creëren voor alle maten”

Het Handboek ‘’Lingerie ontwerpen een creëren voor alle maten’’ zal een onschatbare bron zijn, zowel voor beginners als voor diegenen die hun vaardigheden willen verbeteren. Het leert alle  basisprincipes van lingerieconstructie, inclusief advies over de beste materialen en naaitechniek.

®La Lopez lingerie naaipatronen

Ben je minder geïnteresseerd in het ontwerpen van je eigen lingerie patronen en wil je gewoon ervaring opdoen in het naaien? We verkopen een selectie van gemakkelijk te volgen lingerie naaipatronen, waaronder beha’s, broekjes en een bodysuit. Als het lingeriepatroon niet standaard in uw maat beschikbaar is, maken we het voor u!

Prototypes en productie van lingerie en badmode

Dankzij onze uitgebreide ontwerpervaring bieden we ook patroon-ontwikkelings diensten aan voor lingerie- en badkledingmerken die uw klanten enthousiast zullen maken over de pasvorm. We kunnen ook lingerie prototype produceren we werken met onze eigen productiecontacten om uw collectie te laten produceren. Lees meer.

De lingeriecollectie van ®La Lopez

Onze online boetiek is voor niet-naaisters die het beu zijn om kant-en-klare lingerie te kopen die niet past. Na 27 jaar lingerie te hebben ontworpen, kwam mevrouw Lopez tot de conclusie dat er niet één solide maatsysteem bestaat – dus ging ze het zelf ontwikkelen.
Ons unieke maat systeem bevat twee metingen extra voor een ongekende nauwkeurigheid, die gewoonlijk door andere merken worden genegeerd,. Bekijk de video hier voor een eenvoudige handleiding om jezelf te meten, zet de cijfers in het formulier op die pagina en we zullen ze met onze software berekenen en je maat vertellen. Als het niet op de productpagina staat, kunnen we het speciaal voor jou maken!

Onze blog – wat te verwachten

Onze blog is nog een manier voor ons om u te helpen bij het maken of vinden van onberispelijk passende lingerie. We delen fit-tips naast naai-advies, en we willen graag dat jij ook meedoet. Neem contact met ons op als je een verhaal over het kopen van bh’s of lingerie wilt delen!

Opleidingen:

1990/1991 Nederlandse taal niveau 1 ROC ROC Certificaat gehaald in 1991
1991/1994 Mode opleiding Costumière/Coupeuse
2001/2002 Nederlandse taal niveau 2 ROC Certificaat gehaald in 2002
2002/2003 Nederlandse taal niveau 3 ROC Certificaat gehaald in 2003
2003/2004 Ondernemerstraject/ m.o.a. basis marketing en Computer Kennis
Ervaring met Photoshop geleerd van professionals
Ervaring met illustrator geleerd van professionals CS3-CS4-CS5-CS6
Ervaring in marketing Internet webshop
Auteur en schrijver van: Handboek lingerie ontwerpen en creëren voor alle maten

Bedrijf 1995/2022 ®La Lopez