Als je anders bent dan de rest

Lingerie exclusief & afwijkende maten

Ik ben begonnen lingerie te maken in 1995 nadat ik bijna alle merken bh’s van de Galerie Lafayette in Parijs had uitgeprobeerd en sommige zelfs gekocht. Niet omdat ze perfect zaten, maar omdat ik ze prachtig vond. Ze zaten bijna goed, en ik was dol op de dure merken vanwege de uitstraling en de prachtige Calais lace, Italiaanse broderie en de prachtige accessoires. Een mooi lingeriestrikje was voor mij altijd de finishing touch. Destijds had ik maat 36/38 met cup 75B, dacht ik. Maar nee, die was eigenlijk te klein bij de beugels. 75C dan – nee, die was te diep. En 80C was te groot. Deze ervaring heeft mij geïnspireerd om lingerie te gaan ontwerpen volgens een eigen maatsysteem. En weet je wat? Ik ben erachter gekomen dat ik destijds 75 B/C had, een cupmaat die nog steeds niet bestaat in de winkels. En na meer dan twintig jaar in het vak weet ik dat ik geen uitzondering ben. Heel veel vrouwen vinden in de winkel geen bh die perfect past.

Met de La Lopez collectie heb ik een lingerielijn ontwikkeld die gemaakt is voor vrouwen die aandacht geven aan hun borsten. Een goed passende bh staat niet alleen mooier, ook je bovenkleding valt mooier. Draagcomfort is voor elke vrouw belangrijk, maar zeker als je een borstvergroting of -verkleining hebt ondergaan. Verzorg ze en wees er zuinig op. Hoe doe je dat?
vermijd te strakke beugels, te smalle schouderbanden, irriterende stoffen en te kleine achterpanden.

Wees je bewust van de vijf soorten lingerie en kies bewust welke je gaat kopen: de speellingerie, de sportlingerie de werklingerie, de hele dag lingerie en de slaaplingerie. Succes!