lalopez cup 85 G

Ontworpen door La Lopez, cup 85 G cursus model

La Lopez is een bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het omgaan met lingerie op alle denkbare manieren. Dankzij de interesse van vele bedrijven in binnen- en buitenland is La Lopez uitgegroeid tot een gezond en stabiel bedrijf.

Onder haar expertise vallen niet alleen maatwerk voor lingerie en prothese onderkleding, maar ook lesgeven op scholen en privé aan iedereen die passie voor lingerie heeft.

Dankzij een zelf ontwikkeld maatsysteem waarbij meer dan vijfentwintig verschillende maten worden opgenomen, is La Lopez uniek in het maken van lingerie en badmode op maat die werkelijk een perfecte pasvorm hebben, ook voor speciale (grote en kleine) maten.

In haar boek vertelt ze het geheim om zelf lingerie op maat te kunnen maken.

La Lopez is begonnen met een groothandel in lingeriematerialen, en dat heeft de basis gelegd voor affiniteit met en kennis over elastische stoffen, kant, broderie en elastiek maar ook van het juiste garen en patronen.

Zij zoekt voor u nieuwe materialen die geschikt zijn voor het maken van de perfecte lingerie die lang mee gaat en die ook aan de nieuwe trend voldoet. Om een perfect eindproduct te maken is een hoge kwaliteit van de materialen onontbeerlijk. U kunt hiervoor terecht in de webshop.

Speciaal voor lingeriefabrikanten en ateliers kunnen patronen digitaal geleverd worden in de meest gangbare formaten.