FAQ items aan het laden...

Lingerie voor een gevoelige huid

Je komt thuis en het eerste dat je wilt doen, is je beha uitdoen zodat je je comfortabel kunt voelen … klinkt het bekend? Je bent niet alleen. Het lijkt erop dat steeds minder lingeriemerken comfort een prioriteit maken, in plaats daarvan ervoor kiezen om synthetische vezels van lage kwaliteit te gebruiken om hun kosten laag te houden.

Klanten worden zich echter steeds meer bewust van de gezondheidsimplicaties op korte en lange termijn van deze goedkope, op plastic gebaseerde materialen (want ja – polyester is een plastic). In het beste geval kunnen ze jeuken, zweten en zijn ze over het algemeen onaangenaam om te dragen. Je verdient beter.

Lingerie gemaakt van zachte, hoogwaardige materialen is helaas een nichemarkt geworden, maar het is een niche waar ik me met liefde in heb gespecialiseerd. Ik heb gemerkt dat de huid van de meeste vrouwen tot op zekere hoogte gevoelig is, en ik wil lingerie op maat maken waar je niet alleen dol op zult zijn, maar ook op het gevoel.

La Lopez lingerie gebruikt voornamelijk drie natuurlijke vezels:

Zijde:

Zijde komt uit de cocon van de rups van de zijdemot. De fijnste zijde komt uit de cocon van de moerbeivlinder.
Door de natuurlijke eiwitstructuur is zijde de meest hypoallergene van alle stoffen
Een stof van alle klimaten, zijde is warm en behaaglijk in de winter en aangenaam koel als de temperatuur stijgt.
Het is ook een geweldige vezel om het hele jaar door te dragen, het voelt koel aan op de huid in de zomer en warm in de winter.

Katoen:

Katoen is een vezel die als zaadpluis in de vrucht van de katoenvlakte voorkomt.
Deze vezel, afkomstig van de pluizige katoenplant, is van nature ademend en duurzaam.
Het voert vocht weg van het lichaam zodat je je fris en droog voelt.
partij moet alle twijfel wegnemen.

Bamboe

Langer vers en droog

Bamboeproducten hebben van nature antibacteriële eigenschappen, waardoor kleding van bamboe nare geurtjes tegengaat en langer fris blijft. Door het perfect absorberende en vochtdoorlatende vermogen blijf je fris en droog bij warm weer, maar blijf je ook warmer bij koud weer.

Geen pesticiden

Bamboe is een duurzaam en ecologisch verantwoord product, omdat het meerdere keren geoogst kan worden, natuurlijke regenval nodig heeft en weinig ruimte inneemt omdat het omhoog groeit. Dankzij de natuurlijke antibacteriële eigenschappen hoeven er geen pesticiden gebruikt te worden. Goed voor de natuur en goed voor je huid.

La Lopez-lingerie voor de gevoelige huid

Alles wat we maken is zorgvuldig ontworpen met jouw comfort in het achterhoofd, van bh’s gemaakt van ademend bamboe en ultrazacht kant, tot zijden topjes met zachte cups die je kunt dragen om in te loungen of als bovenkleding, tot zachte slips gemaakt zonder elastiek bij de beenlijn.

Er sexy uitzien is leuk, maar je lingerie en nachtkleding moet ook lekker zitten. Overschakelen op natuurlijke vezels kan je slaap verbeteren, je dag verbeteren… je leven verbeteren!

Kom langs in de winkel om onze huidvriendelijke collectie nu te bekijken.

Wil je je lingeriegarderobe helemaal op de schop? Op verzoek maak ik kleinere producties van 5 of 10 bh’s. Als je meer nodig hebt, kan ik samenwerken met een gespecialiseerde lingerieproductie partner om dat voor elkaar te krijgen!

 • Wat zijn de  meest voorkomende lingerie vragen?

  Bh’s waar de schouderbanden van afzakken…?
  De cup en de beugel zijn te klein in verhouding tot uw bovenlichaam…?
  Het achterpand van de bh is te smal waardoor een extra zwembandje ontstaat…?
  Het achterpand van de bh sluit niet aan op uw lichaam waardoor het omhoog schuift…?
  Uw borsten zijn niet exact even groot…?
  U heeft een grote cup, maar een kleine omvang (bv. 65C)…? of anders (bv. 100C)…?
  Tussen de borsten sluit de beugel niet aan op het lichaam…?
  De beugel irriteert onder de oksel…?
  De schouderbanden snijden in uw schouders…?
  De slip sluit niet aan op uw billen…?