FAQ items aan het laden...

Het Handboek “Lingerie ontwerpen en creëren voor alle maten”

Auteur: Deisy Maria Rosa Lopez

Verkrijgbaar in alle boekwinkels van Nederland en België
Dit handboek zal een onschatbare bron zijn, zowel voor beginners als voor diegenen die hun vaardigheden willen verbeteren. Het leert alle basisprincipes van lingerieconstructie, inclusief advies over de beste materialen en naaitechniek. Engels is verkrijgbaar via Amazon.nl

Bij aankoop van het boek via ®La Lopez webshop heef u recht op een half uur ondersteuning online

Onze online lingerie cursus design en masterclass

AGENDA/EVENEMENTEN


Voor degenen die een carrière in de lingerie-industrie plannen, bieden we een professionele online onderwijs cursus over het maken van patronen. Je leert de technische ins en outs van lingerie maken, van dagelijks lingerie tot bruidslingerie en van luxelingerie tot badmode.

Lingerie naaipatronen

Ben je minder geïnteresseerd in het ontwerpen van je eigen patronen en wil je gewoon ervaring opdoen in het naaien? We verkopen een selectie van gemakkelijk te volgen naaipatronen, waaronder beha’s, broekjes en een bodystoking. Als het lingeriepatroon niet standaard in uw maat beschikbaar is, maken we het voor u!

Ontwerp Afdeling Lingerie Digitale Patronen en Technische informatie

Ons unieke ® bh-maat systeem

Onze online boetiek is voor niet-naaisters die het beu zijn om kant-en-klare lingerie te kopen die niet past. Na 19 jaar lingerie te hebben ontworpen, kwam mevrouw Lopez tot de conclusie dat er niet één solide  maatsysteem bestaat - dus ging ze het zelf ontwikkelen.

Ons unieke bh-maat systeem bevat drie metingen extra voor een ongekende nauwkeurigheid, die gewoonlijk door andere merken worden genegeerd,. Bekijk de video hier voor een eenvoudige handleiding om jezelf te meten, zet de cijfers in het formulier op die pagina en we zullen ze met onze software berekenen en je maat vertellen. Als het niet op de productpagina staat, kunnen we het speciaal voor jou maken! Lees meer!

Lingerie cursus agenda-evenementen

Lingerie BH,S en meer 3D styling Voor grote maten

januari 9 @ 08:00 - mei 1 @ 17:30

Badmode met voorgevormde cups cursus online

januari 9 @ 11:00 - mei 27 @ 17:00